Prima pagina

Producătorii vrânceni, promovați la Expoziția de Vinuri ”Bachus”

Producătorii vrânceni, promovați la Expoziția de Vinuri ”Bachus”

03 octombrie, 2017

Stiri

0

Producătorii vrânceni, promovați la Expoziția de Vinuri ”Bachus”

Județul Vrancea se pregătește să devină capitala Viei și Vinului timp de patru zile, în perioada 5-8 octombrie 2017, când va găzdui Festivalul Internațional al Viei și Vinului ”Bachus” 2017, ediția XXV.

Unul dintre evenimentele importante organizate de Consiliul Județean Vrancea cu acest prilej este Expoziția de Vinuri ”Bachus”, care are rolul de a promova producătorii locali de vinuri, la nivel național și internațional. Expoziția se va desfășura pe toată durata Festivalului, la Casa Armatei din municipiul Focșani. Cei 7 producători locali care și-au anunțat prezența cu vinuri alese, din producție proprie, sunt: Vincon SA, Vinexport Trade-Mark SA, Cramele Odobești SA, Carpatvin Grup SRL Odobești, Viticom Panciu, Vitisim Cotești și Crama Natura – Casa Panciu. Acestora li se vor alătura Consiliul Județean Vrancea, cu proiectul ”Drumul Podgoriilor Vrâncene” și Direcția pentru Agricultură Județeană Vrancea.

Deschiderea oficială a Expoziției de Vinuri ”Bachus” va avea loc joi, 5 octombrie, începând cu ora 17.00, când oficiali ai județului Vrancea, însoțiți de membrii juriului Concursului Național de Vinuri, vor vizita standurile producătorilor locali. Sâmbătă, 7 octombrie, expoziția de vinuri va beneficia de vizita unor oaspeți externi, oficialități din țară și străinătate, oameni de afaceri, care vor asista la o prezentare masterclass a vinurilor vrâncene, susținută de experți oenologi.

Expoziția de Vinuri ”Bachus” are menirea de a aduce în centrul atenției munca podgorenilor vrânceni și produsul ei cel mai important: vinul, pentru care județul Vrancea este renumit. La edițiile precedente ale Festivalului Internațional al Viei și Vinului, producătorii locali de vinuri au încheiat contracte importante cu parteneri de afaceri din țară și străinătate, în urma promovării de care au beneficiat.

Comentarii

Nu exista comentarii

Poți fi primul ce comentează la acest articol!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prima Pagina

sus