Prima pagina

Bachus la concursuri mondiale de vin

Bachus la concursuri mondiale de vin

28 septembrie, 2017

Stiri

0

Bachus la concursuri mondiale de vin

Concursul Național de Vinuri ”Bachus 2017” reprezintă o oportunitate pentru producătorii de vinuri din țară, dar nu numai, de a ajunge la cele mai prestigioase concursuri de profil din lume. Astfel, la cea de-a VIII-a ediție, câștigătorii vor fi înscriși la Concursul Mondial de Vinuri, Prowein, și Salonul Internațional de Vin Vinitaly.

Cele mai apreciate vinuri albe, roşii şi băuturi spirtoase vor fi premiate cu Marea Medalie de respectiv:

  • Marea Medalie de AUR – pentru proba de vin alb cu cel mai mare punctaj obţinut. Înscrierea probelor de vin la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles – organizat în perioada 10-13 mai 2018 la Beijing, China.
  • Marea Medalie de AUR – pentru proba de vin roşu cu cel mai mare punctaj obţinut. Înscrierea probelor de vin la Prowein – organizat în perioada 18-20 martie 2018 la Dusseldorf, Germania.
  • Marea Medalie de AUR – pentru proba de băuturi spirtoase, băuturi pe baza de vin, cu cel mai mare punctaj obţinut. Înscrierea probelor de vin la Salonul Internațional de Vin Vinitaly – organizat în perioada 15-18 aprilie 2018 la Verona, Italia.

Juriul Concursului Național de Vinuri ”Bachus” este compus din degustători experţi, atât din țară, cât și din străinătate, renumiți pe plan mondial. Președintele juriului este academicianul Valeriu V. Cotea, iar președinții celor cinci comisii de degustare sunt: Roberto Gatti – Italia, Luigi Salvo – Italia, Luciano Parrinello – Italia, Alberto Lupini – Italia și Katsuhiko  Aizaki – Japonia.

motiv-site

Comentarii

Nu exista comentarii

Poți fi primul ce comentează la acest articol!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prima Pagina

sus