Prima pagina

Bachus 2016, savoarea tradiției

Bachus 2016, savoarea tradiției

08 octombrie, 2016

Stiri

Bachus 2016, savoarea tradiției

Bachus 2016 este pe cale să înceapă pe 13 octombrie 2016, când organizatorii vor da cep butoaielor cu must înăsprit, invitând-i pe români să ia parte la cea mai mare sărbătoare a podgorenilor: Festivalului Internațional al Viei și Vinului.

Joi, de la 17.00, alaiul lui Bachus va da de știre focșănenilor că începe cea mai mare sărbătoare a vrâncenilor. Bachus, însoțit de flăcăi și bacante va anunța că toamna e bogătă și că îi așteaptă pe toți  în Piața Unirii din Focșani cu must, struguri, mere şi nuci. Astfel, va fi deschisă cea de-a a XXIV-a ediție a Festivalului Internațional al Viei și Vinului ”Bachus 2016”.

motiv-site

Deschiderea oficială a lui ”Bachus 2016” este un moment pe care nici unul dintre dumneavoastră nu trebuie să-l rateze. Este un moment în care tradițiile vechi de mii de ani din Munții Vrancei se vor contopi în magia unei deschideri fastuoase.

Dar ”Bachus 2016” este mult mai mult de atât! Este competiția celor mai bune vinuri care vor concura în cadrul Concursului Național de Vinuri ”Bachus 2016” dar și un prilej pentru a descoperii podgoriile vrâncene într-o aventură pe bicicletă. Detalii aici.

Tot în cadrul ”Bachus 2016” puteți lua parte la lecțiile de degustare organizate în parteneriat cu Organizația Somelierilor din România. Detalii aici.

Stați în contact cu ”Bachus 20168”, urmărind site-ul festivalului și pagina de Facebook, aici.

motiv-site

motiv-site

 

motiv-site

Prima Pagina

sus